keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

MANUSCRIPT JAZZVIIKOLLA!

KIRJOJA KIRJOJA JAZZ-VIIKOLLA! / VIELÄ LISÄÄ TIEDOKSI!

Tulossa Poriin Jazz-viikon aikana?
- Samalla Suomi Areena-viikolla Pori Jazzin kanssa 15. - 21.7. satakuntalaiset kirjailijat esittelevät kirjojaan keskeisellä paikalla Jazz-kadun välittömässä läheisyydessä. Tilat tarjoaa Omaiset mielenterveystyön tukena Länsi-Suomen yhdistys Kaupungintalon naapurissa Hallituskatu 10, sisäpiha. Mukana ovat Manuscript-kirjoittajayhdistyksen ja TAP-tapahtumakirjakaupan edustajat joka päivä. Kaffiakin on tarjolla.

Alkuperäisen ohjelman mukaan aika oli joka päivä kaksi tuntia klo 12-14, mutta nyt on saatu myös ilta-aika kaksi tuntia klo 18-20 (ei su-ilta).

- Keskeisempää esittelytilaa saa Jazz-viikolla hakea, kehuu tilojen edustajana toiminnanjohtaja Jaakko Viitala.

- Kirjallisuuskeskustelu järjestetään Sastamalan Wanhan Kirjallisuuden annista myös Suomi-Areenan yhteydessä Ravintola Kirjakauppa tiistaina 16.7. klo 19:15, juontajana kirjailija Jussi Lähde. Illan aiheena on Moraali poliittisessa kirjallisuudessa.

Kirjoja mukana tähän mennessä: Petri Lilja: Runot - Kauneuden ja ajattomuuden etsintää (15e), Leila Tuure: Historiallisia romaaneja taustanaan 1800-luvun Suomi, mm. Piiritanssi, Aleksandra ja Mikael, Daali ja kahvipavut, Hannes Tiira: Mm. Kirjurinluoto (15e) ja Yyteri-kirjat (20e), Eero Kavasto: juutalaiskirjat Pantterin täplät ja Hatikva (à 15e), Arja Palonen: Lentosumua 2012, runoja tunteista ja pelosta, ettei tunteita ole. Kun se kaikki tulee liian lähelle tai menee pois ja vielä tietokirjailija Suvi Vehmanen, joka sai äskettäin merkittävän Tietopöllö-palkinnon ansiokkaista lasten luontokirjoista.
Lisäksi Hanna Valtokivi antaa: Setä Armand - ILMAISEKSI jokaiselle minkä tahansa kirjan ostajalle! - Samoin Hannan innoittamana annan minäkin jokaiselle molemmat kirjani ostavalle kaupantekijäisinä ilmaiseksi kauniin öljypuuristin, jonka voit tietysti ostaa yksinkin 5e hintaan. Esillä myös Porin kaupungintalo kehystettynä, samoin Keski-Porin ja muita kirkkoja.
Myös TAP-tapahtumakirjakaupalla on nimensä mukaisesti paljon erilaisia kirjoja esillä Jazz-viikon tapahtumassa samoissa tiloissa.- Myös TAP antaa uusia dekkareita ja antikvariakirjoja kaupantekijäisinä ostettaessa Manuscriptin tai TAPin muita kirjoja! Selkäreppu mukaan!
Tervetuloa tutustumaan ja hankkimaan Jazz-hintaisia kirjoja ja samalla osallistumaan Porin suureen kesätapahtumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti